Nettbutikk

BETINGELSER OG VILKÅR

 

 Innledning

For å handle i nettbutikken må du være over 18 år og myndig.  Det leveres kun til Norge, eksklusive Svalbard, kontinentalsokkelen og fjerntliggende norske områder. Dine ufravikelige rettigheter ifølge lovverket begrenses ikke av disse vilkårene.

Kjøpsprosess og avtaleinngåelse

Når du handler i nettbutikken, ledes du gjennom ulike trinn. I hvert trinn kan du å gå tilbake og foreta endringer, eller avbryte handelen.  Når du til slutt klikker «Bestill» (evt. «Bestill og betal»), sendes det en bestilling til oss.  Denne bestillingen anses som bindende når den er mottatt av oss. Ved aksept av bestillingen sender vi en ordrebekreftelse.  Avtale om levering anses som inngått når ordrebekreftelsen er sendt.  (Du har likevel rett til å angre kjøpet)  Avtalegrunnlaget utgjøres av disse vilkårene, vareopplysningene i nettbutikken, din bestilling og vår ordrebekreftelse. Har vi i tillegg hatt direkte korrespondanse med deg (for eksempel e-post), går denne korrespondansen foran de generelle vilkårene. Vi anbefaler at du kontrollerer at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen. 

Hvis det har vært skrive- eller tastefeil i nettbutikken eller i din bestilling, og du/vi innså eller burde ha innsett dette, anses ikke avtalen som bindende.  Prisfeil som medfører avvik på mer enn 20 % av veiledende utsalgspris vil alltid dekkes av denne bestemmelsen.

Pris

Prisene i nettbutikken inkluderer merverdiavgift. Du får opplysning om totalsummen du skal betale, inklusive alle gebyrer og leveringskostnader, før du blir bedt om å bekrefte bestillingen din.

Betaling

For tiden tilbys kun betaling med kort. Kjøpesummen reserveres på kortet ditt ved bestilling.  Kortet blir belastet samme dag som varene sendes fra oss.

Garanti og reklamasjon

Hvis du oppdager en feil eller mangel ved produktene, har du rett til å reklamere i henhold til våre garantibestemmelser og reglene i forbrukerkjøpsloven. Du kan kontakte oss på telefon 48 22 62 76 eller info@ir-turer.no.

Angrerett

Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp av varer fra oss.

Angreretten forutsetter at du gir oss melding senest innen 14 dager etter varemottak. Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema enten med ordrebekreftelsen eller ved levering av varene, utvides denne fristen til tre måneder.

LEVERANSE

I HELE NORGE

Se alle forholdene

RETUR

POLITIKK

For en jevn shopping

24/7

BRUKERSTØTTE

Vi bryr oss om deg

Åpen Mandag - Fredag

0800 - 1700

+47 48 22 62 76

 

 

 

BESØK OSS ..

 

Du finner IR-turer på flere sosiale medier.

Ta kontakt

9325 Bardufoss

+47 48226276

NETTBUTIKKEN ER ÅPEN 24/7

 

Email support 24/7

 

Support telefon åpen

 

Mandag til Torsdag kl:0800 - 1500

 

På dagtid  +47 48 22 62 76

 
© Copyright Ivar Rognli All Rights Reserved.